مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام.11 ام اردیبهشت سال 1401 برام پیامک مسدودی حساب اومد خلاصه بعده کلی برو بیا بهم گفتن از یه کارت سرقتی برات 250 هزار تومان پول واریز شده پلیس فتا اصفهان حساب شمارو مسدود کرده منم گفتم خب اگه ممکنه مبلغو از حسابم کسر کنین و حسابمو باز کنین گفتن نه نمیشه باید اونیکه برات پول زده معرفی کنی منم این شخصو نمیشناسم الان دو ساله حسابم بسته است هیچ ارگانی هم منو احضار نمیکنه تکلیف من چیه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف حساب را صادر کرده است پیگیری نمائید.