مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه از کارت سرقتی

سلام من یک راننده اسنپ در مشهد هستم یک روز یک مسافر بامن تماس گرفت مبلغی پول ب کارت من ریخت تابراش سکه بگیرم وب یک اسنپی دیگه تحویل بدم بعداز مدتی بامن تماس گرفتن باید برم تهران دادگاه چون از کارت دزدی ب کارت من ریخته شده چه چیزی برای من اتفاق میفته

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر در دلیل بر علت و جریان واریز دارید به دادگاه ارائه دهید.

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
متاسفانه شما به عنوان صاحب حساب مسئولیت دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

متاسفانه شما به عنوان صاحب حساب مسئولیت دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما مسئول هستید و باید ادعای خود را ثابت کنید.