مشاوره حقوقی رایگان - اظهار به تمکین یا دادخواست اجرای عدم تمکین

همسرم بعد حدود دوهفته که بدون رضایت و اجازه بنده منزل را ترک نموده و بعد از سه روز متوجه شدم که در خانه پدری هست درشهرستان و دیشب از سامانه ابلاغ وصول اجرای مهریه رو رویت نمودم آیا بنده درحال حاضر قادر به کاری هستم ؟گفتنی است که تصور داشتم که به منزل برگردد نه اجرای وصول مهریه

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

دریافت مهریه از طرف ایشان ارتباطی به تمکین یا عدم تمکین ندارد و در هر صورت می‌بایست پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه و تمکین دو مقوله جدا از یکدیگر هستند که زوجه حتی در زمان صلح و آشتی نیز می‌توانست نسبت به اجراء گذاشتن مهریه خویش اقدام کند.
در حال حاضر شما می‌توانید دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.