مشاوره حقوقی رایگان - بند رخت آویز در بالکن

ایا همسایه ما میتواند در بالکن منزل خود و لبه بالکن بند رخت اویز نصب کند و همه روزه کلی لباس اویزان کند بطوری که وجهه نما و ساختمان را بر هم میزند و با این کار جلوه زیبایی و قشنگی نما از بین می رود؟؟؟

پاسخ ها :

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
اگه به زیبایی ساختمان صدمه ایی وارد شود نمی توانند چنین کاری کنند

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

خیر ، قرار دادن هر نوع وسیله ای در نمای آپارتمان اعم از پشت پنجره و ... که سبب شود زیبایی آپارتمان دچار مشکل گردد بدون رضایت سایر مالکین ممنوع هستش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر به زیبایی ساختمان صدمه وارد می‌شود همسایه حق چنین اقدامی را ندارد.