مشاوره حقوقی رایگان - اجاره قسمتی از مشاعات ساختمان

با سلام و درود ... بنده در یک ساختمان مسکونی 40 واحدی زندگی می کنم که هیئت مدیره یک قسمتی از سالن اجتماعات را از چند سال قبل به یکی از مستاجرین همین ساختمان جهت دفتر فنی که ارباب رجوع هم ندارد و اصلا هم شباهتی به محل اجاره ندارد و واحد من هم که در بالای این سالن قرار دارد، هیچگونه مزاحمتی از بابت سر و صدا وجود ندارد اجاره داده اند. در صورتیکه سالهای پیش، همین محل را برای جشن های عروسی و تولد و مولودی خوانی و غیره اجاره می دادند که برای واحد ما خیلی آزار دهنده بود ........... اما فقط یکی از مالکین، با توجه به اختلاف نظری که با اعضا هیئت مدیره و مستاجر فعلی دارد، تازگی ها پیغام داده است که بعلت گرفتن اجاره خیلی پایین، اگر تا 20 روز دیگر، اجاره را فسخ نکردید، من از طریق مراجع قضایی اقدام کرده و غرامت این چند ماه را هم میگیرم .... سوال از بزرگواران این هست که آیا بابت اجاره دادن این قسمت از مشاعات و یا بابت مبلغ اجاره پایین تر از عرف، ایشون می تواند در دادگاه حرفش را به کرسی بنشاند و با توجه به اینکه اگر قصد ایشون، دوباره راه انداختن اجاره های شبانه پر سر و صدا باشد، آیا من هم میتوانم بعدا شاکی بشم یا خیر ... ممنون بابت وقتی که برای مطالعه و پاسخگویی صرف نمودید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اجاره دادن,مجتمع ومکانهای مسکونی برای امور اداری وتجاری وجشنها و...ممنوع می باشدبرای فسخ اجاره بایدشزوط فسخ دراجاره نامه باید محقق شود