مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تمکین از طرف زوجه

با سلام خدمت شما وکلای گرامی
همسر من ( زوجه ) بعد از گذشت 2/5 سال از عدم تمکینش وکیلش با عناوینی واهی و غیر مستند درخواست نفقه معوقه نموده بود که مثلا منزل در 2/5 سال پیش به زوجه ابلاغ نشده بوده و .... درخواست نفقه معوقه رو نموده که اجرای احکام طی جلسه مواجه حضوری و بررسی پرونده درخواست وکیل زوجه رو رد کرد و عنوان کرد ابلاغ صورت گرفته و زوجه اعلام حضور نکردن وکیل زوجه برای اذیت و ازار بنده و نرسیدن به هدفشون در گرفتن نفقه معوقه توی جلسه حضوری که قاضی از زوجه پرسید شما که مدعی هستین منزل بهتون ابلاغ نشده اکنون حاضر هستین اگه خونه و اثاث البیت توسط همسرتون تهیه بشه به منزل برگردین که وکیل ایشان عنوان کرد بله در صورتی که همسرم هیچی نگفت حال خواستم از شما بپرسم بنا به درخواست اجرای احکام که به بنده ابلاغ کرده منزل و اثاث البیت بگیرم من مطمئنم زنم صد در صد حاضر به برگشت منزل نیست ( چون هنوز ما پرونده طلاق از طرف زوجه داریم که در مرحله تجدید نظر هست این با درخواست تمکین ایشون منافات داره ) اجرای احکام هیچ تضمین یا هیچ تعهدی از زوجه مبنی بر صحت و سقم درخواستش اخذ نمیکنن چون تهیه منزل و اثاث نزدیکه به چند ده میلیون واسه من هزینه داره و فقط نهایت اخر که خونه تایید بشه زنم بگه من نمیام این واقعا ظلم و اجحافه به زوج چه کسی میخواد خسارت قرارداد یک سال منزل و تهیه وسایل خریداری شده رو بده
ممنون از شما بزرگوران

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با سلام
تهیه منزل و اثاث البیت طبق قانون جزو نفقه و از وظایف زوج می باشد و شما برای اینکه حکم الزام به تمکین به نفعتون صادر بشه ناگزیر از تهیه هستید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است انجام دهید تا مشمول پرداخت نفقه مدام نشوید