مشاوره حقوقی رایگان - خسارت وارد کردن بر مورد اجاره

من مغازه ای از موجر اجاره نمودم پس از چند ماه بدون اطلاع موجر دیوار بین مغازه و مغازه کناری را هم که اجاره کرده بودم برداشتم. قبل از تخلیه دیوار را درست کردم از همان سنگ تنها پی وی سی ها موجود نبود. اما موجر پس از فهمیدن موضوع اظهار داشت از چیزی که ما ساختیم راضی نیست و باید دیوار را خراب کند و دوباره چیزی که خودش دوست دارد درست کند از ودیعه ساختمان20 میلیون نگه داشت و علی رغم گذشت چندین ماه هنوز از برآورد هزینه و یا درست کردن خودداری میکند و میگوید اگر شکایت کنید من هم شکایت تخریب عمدی میکنم و زندان آیا چنین ادعایی درست است و آیا او می تواند دیوار را خراب کند و چیزی که ادعا می کند راضی اش میکند دوباره درست کند و آیا ما میتوانیم از اصناف کارهای ساختمانی کسی را به عنوان کارشناس بیاوریم و بدون مراجعه به محاکم بین خودمان مسئله را حل کنیم؟ یا حتما باید چیزی که موجر می خواهد حتما درست شود؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باتوجه به توافق بعدی,تخریب قبلی وصف کیفری خودرا ازدست داده است.بنظرم شما دادخواست مطالبه وجه ودیعه رابدهید.موجراگردرجلسه رسیدگی,ادعای خسارت وارده رانماید شورای حل اختلاف کارشناس رسمی برای برآوردخسارت وارده انتخاب ومقدارهزینه رامشخص وتهاتر انجام می گردد.