مشاوره حقوقی رایگان - درخواست هم زمان طلاق و تمکین از طرف زوجه

با سلام و درود
همسر من زوجه هم زمان درخواست تمکین داده هم زمان هم درخواست طلاق ایا این امکان داره از نظر حقوقی این دوتا با هم منافاتی ندارن اجرای احکام نمی تونه به زوجه بگه یا درخواست طلاق رو انصراف بده یا تمکین چون میدون زنم فقط جهت فشار به من درخواست تمکین داده و اصلا تمایل به زندگی مشترک و تمکین نداره و میخواد واسه من خرج تراشی کنه
ممنون از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

یاسلام.درخواست تمکین ازجانب مرد بطرفیت زن ,می باشدنه زن به طرفیت مرد.

پرسشگر :

با سلام جناب اقای جاودانی منظورم اینه که ایشان رفتن اجرای احکام اعلام کردن حاضرن در صورت تهیه منزل و اثاث و البت از طرف زوج حاضر به تمکین هستن ولی هم زمان درخواست طلاق هم کردن

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر منظورتان نفقه است ، خیر این دو منافاتی باهم ندارند