مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی شورا

سلام و وقت بخیر
1_قاضی محترم در پرونده ای که از من شکایت شده زودتر از موعد و تاریخ تعهد بنده رای صادر کرده و حتی واخواهی و تجدیدنظر بنده رد شده است.
2_ایشان با دادخواست اعسار بنده موافقت کرده است و در جلسه شاهدان گواه لازم را دادند و حتی فیش حقوقی ارائه دادم که توان پرداخت یکجا رو ندارم ولی زمان صدور رای ، اعسار من رد شد و گفته اند که من قبلا این وجه را دریافت کرده ام و باید به شاکی پرداخت میکردم ولی چون پرداخت نشده است اعسار موافقت نمی‌شود.
3_خواهان که همسرم میباشد در جلسه رسیدگی اعسار درخواست اقساطی کرده است که 50 درصد پیش و الباقی در 6 ماه پرداخت شود و در صورتجلسه عنوان و امضاء شده است ولی با درخواست خواهان ( شاکی) هم موافقت نکرده است و در رای عنوان کرده است باید یکجا پرداخت شود.
حال میخواهم به عنوان تخلف و سهل انگاری و بی توجهی به محتویات پرونده از ایشان شکایت کنم؟
ایا با این دلایل میتوانم انجام بدهم و محکوم کنم قاضی رو یا موفق نمیشوم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به رای, صادره اعتراض بزنید‌وجهت شکایت ازقاضی شکایت خودرابه دادسرای, انتظامی, قضات ارسال فرمایید