مشاوره حقوقی رایگان - رضایت همسایه برای ساخت 70 درصد

زمین 200 متر است وساخت ما جلوی حیاط آن را میگیرد یعنی جلوتر می آید نمی‌گذارد بسازیم چه می‌توان کرد؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

سلام ؛ در صورتی که رای گرفته مبنی بر اینکه ساخت وساز تخلف است کاری نمی توان کرد جز اینکه رضایت بدهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق شهرداری به نحو حضوری پیگیری بفرمائید ولی در نظر داشته باشید در صورتی که همسایه در این ارتباط، رأی مبنی بر تخلف ساخت و ساز أخذ کرده باشد جز با رضایت نمی‌توانید اقدامی را به سرانجام برسانید.