مشاوره حقوقی رایگان - احضار به حراست دانشگاه

با سلام
من دانشجو نیستم ولی به خاطر یک پروژه ای که دوستم ازم خواست کمکش کنم چند باری به دانشگاه میرفتم تا اینکه یه روزی تو راه برگشت دختر یکی از اقواممون رو هم دیدم ایشون رو هم سوار کردم که برسونمشون خونه ولی درب خروجی دانشگاه جلوم و گرفت و کارت ملی من رو گرفت و مشخصات خانمم یادداشت کرد به من گفت شنبه بیاین دنبال کارتتون حراست
بعد این خانم بنده خدا خیلی می‌ترسه و خانواده شونم خیلی مذهبین و رو این مسائل حساس
میخواستم ببینم حراست که بریم آیا امکانش هست ک به خانواده خانم اطلاع بدن موضوع و؟؟؟رو؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بطور معمول در این ارتباط مشکلی پیش نخواهد آمد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاعدتاً نباید اطلاع بدهند چون خلاف قانون است فقط تعهد می گیرند