مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن عقد

سلام من و همسرم موقع عقد هیچکدوم از بندهای عقد نامه رو امضا نکردیم فقط من 57سکه مهر دارم الان شوهرم قهر کرده و همش حرف طلاق میزنه از خونه رفته و دایم منو تهدید میکنه از خونه برو میخوام ملک تحویل بدم هیچکدوم هنوز برای طلاق اقدام نکردیم سوال من اینه
1. شوهر من میتونه بره زن بگیره و حق و حقوق منو نده طلاقمم نده بلاتکلیف منو نگهداره چون بندهای عقد نامه امضا نشده؟
2. من میتونم برم فقط برای مهریه اقدام کنم که بتونم پول پیش توقیف کنم چون ایشون خونه مادرشون هستن و خانه ای دارن که اجاره دادن و من اینجا تنهام و که بتونم با این پول خونه ای اجاره کنم تا تکلیفم معلوم بشه؟
3. برای مهریه اگر درخواست اعسار بدم چون شاغل نیستم ولی پول توی حسابم دارم حرفمو قبول میکنند ؟
4. میتونم همزمان هم از دفاتر قضایی برای ترک انفاق شکایت کنم هم از اداره ثبت برای مهریه؟
ممنون میشم راه صحیح نشونم بدید

پاسخ ها :

پرسشگر :

میدونم میتونم واسه مهریه اقدام کنم ولی پول پیش واحدی که ایشون توش ساکن نیستن رو میتونم توقیف کنم؟

شروط ضمن عقد ازدواج توقیف پول پیش خانه برای مهریه مهریه ترک انفاق