مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی توسط پلیس فتا

سلام حدود سه هفته پیش بدون دخالت و اطلاع خودم مبلغ 3 میلیون تومان به حسابم واریز و بلافاصله برداشت شد.
یک هفته پیش بدون اطلاع پلیس فتای تهران حسابمو مسدود کرده. منم ساکن لرستان هستم.
هنوز 6 ماه نشده که حساب بانکیمو باز کردم. بانک گفت تا حدود 100 میلیارد تومان مسدود شدی ! یعنی هر چقد پول بریزی حسابت باز نمیشه.
تا الانم احضاریه ای برام نیومده و پلیس فتای شهرستان خودمونم گفت شکایتی علیه ت ثبت نشده.
سوال من اینه تهران مراجعه کنم ممکنه منو بازداشت کنن ؟! و علت مسدودی حساب به این شکل چی میتونه باشه ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام خیر ؛ تقاضای کارشناسی از فتا کنید و به تهران برای رفع مسدود مراجعه نمائید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

احتمالش هست یک وکیل بگیر