مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در حق پارکینگ آپارتمان

با سلام، بنده مدیر یک ساختمان 9 واحدی هستم (کل ملک قولنامه ای هست) که 2 واحد آن در طبقه همکف قرار دارد و یکی از 9 واحد حق پارکینگ در قولنامه خود ندارد (واحد2). پارکینگ ها اختصاصی نمی باشد و براساس ساعت رفت و آمد پارک هر خودرو صورت میگیرد. حال یکی از واحدهای دارای حق پارکینگ که صاحب ماشین نمی باشد (واحد1) قصد دادن جای پارک خود به واحد بدون پارکینگ همان ساختمان را دارد (واحد2) اما همزمان هم خود نیز قصد استفاده دارد. بدین صورت که بیان نموده زمانیکه که خود مهمان دارای ماشین داشته باشد؛ واحد 2 حق ورود به پارکینگ را ندارد و زمان های دیگر واحد 2 می تواند به پارکینگ ورود کند. یعنی استفاده همزمان واحد 1 و 2 از یک جای پارک. همچنین واحد 1 هیچ قرارداد مکتوبی مبنی بر اجاره دادن پارکینگ خود به واحد 2 ارائه نمی دهد. آیا این رفتار واحد های 1 و 2 مسئولیتی برای مدیر ساختمان از جهت مزاحمت ایجاد نمی کند و کار واحد های مذکور قانونی بوده است و جای طرح هیچ شکایتی را ندارد؟ ... در ضمن واحد 2 مستاجر می باشد ... آیا صاحب خانه واحد 2 در این ماجرا مسئولیتی ندارد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پارکینگ واحد یک است اختیار با خودش هست چه کسی آنجا پارک کند.