مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشد

سلام بزرگوار بنده پدرم برج 5 سال 1398 در شرکتی کار میکرد از ارتفاع افتاد و پای راستش از بالا شکست بیمه تامین اجتماعی هست پدرم تمامی مراحل و رفتیم و گفتن 23 بهمن بیایین پزشکی قانونی برای معاینه مجدد ما معاینه مجدد پزشک قانونی رفتیم و فقط گفتن نامه زدیم نزدیک ترین پاسگاه خونتون یکی از روستاهای جنوب کشوریم میخواستم بپرسم ازتون چقدر طول میکشه دیه رو دریافت کنیم؟ و و چه قدر میدن ؟ بیمه به مادرم گفته 13 درصد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بایدشکایت به دادسراببرید وبعدازصذوروقطعی شذن رای,حداکثر2سال اززمان حادثه.درصدها را پزشکی قانونی ودادگاه مشخص میکند.