مشاوره حقوقی رایگان - من یک مستاجر هستم

بیش از 5سال توی یک خونه ساکن هستم فقط سال اول قرارداد بسته بودیم و دیگه بدونه قرارداد توی خونه ساکن بودیم و ماهیانه رو هم سر موقع پرداخت کردیم الان صاحب خونه میگه تخلیه کن دستمم خالیه نمیتونم جایی رو گیر بیارم اگر که چاره ایی برام وجود داره ممنون میشم کمکم کنی با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال مقررات قانون اجاره و قانون روابط مؤجر و مستأجر سال 1376 ، بدلیل اتمام مدت قرارداد اجاره ، اجازه ادامه رابطه استیجاری را به شما نمی دهد مگر با تراضی کتبی با مؤجر . اگر مؤجر کتباً راضی به ادامه رابطه استیجاری با شما نیست یا به ملکش نیاز دارد توصیه می شود در اسرع وقت مورد اجاره را تخلیه نمائید تا مشغول الذمه وی نشوید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به باد داشته باشید قبول اجاره به مفهوم‌تنفیذ سالانه ان نیز هست پس صاحب خانه نمی تواند حداقل تا پایان سالی که در ان هستید. عذر خروج و تخیلیه حضرتتان را بخواهد .