مشاوره حقوقی رایگان - معنی عبارت لغایت صدور و اجرای حکم در وجه التزام

سلام. وقتی دادخواست تنظیم می شه برای وجه التزام می نویسن از تاریخ فلان لغایت صدور و اجرای حکم،می خواستم بدونم یعنی از تاریخ مد نظر(پایان مهلت قرارداد اجاره) تا زمانی که قاضی رای نهایی میده هست معنی این عبارت یا این که از تاریخ مد نظر تا مثلا زمان تخلیه ملک مورد نظر؟ (در حالی که تاریخ تحویل ملک زودتر از جلسه رسیدگی وجه التزام هست) و مالک برای تاخیر عمدی مستاجر در تخلیه ملک، حدود سه ماهه، درخواست وجه التزام داده. ممنونم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تا زمان اجرای حکم که همان تخلیه ملک است محاسبه خواهد شد البته اگر شما تخلیه را تامین دلیل کرده و کلید را تحویل شورای حل اختلاف داده باشید