مشاوره حقوقی رایگان - هتک آبرو

اگه یک شخصی که قبلا اشنا بوده به صورت مجازی بیاد پیش ما بگه مادرش کتکش میزنه و مادرش باهاش بدرفتاری روانی میکنه و... ما از سر دلسوزی بهش بگیم سرپرستیت رو ببر بده بهزیستی میتونه اسکرینش رو استفاده کنه برای شکایت؟ و این که اگر اومده باشه و کلی فحش ناموسی و جنسی داده باشه میشه هتک آبرو کرد؟ پیام های صوتیش هم هست درحال توهین کردن هست.

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.اقدام شماجرم نیست.ازباب فحاشی وتوهین می توانیدعلیه وی طرح شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه شکوائیه توهین وجود
خواهد داشت ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان توهین و فحاشی و با الفاظ رکیک شکایت کنید