مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت از ارگان نظامی

با عرض سلام و وقت بخیر

اگر بخوایم از رئیس یه مجموعه که زیر نظر یه ارگان مثل ارتش یا سپاه هست شکایت کنیم به جرم هتک ابرو و انحراف اخلاقی، باید به خود مجموعه گزارش بدیم یا امکان شکایت به دادگستری هست؟ و اینکه از زمان وقوع جرم نهایتا تا چقدر بعدش میشه شکایت کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به بازرسی واحد یا بازرسی کل سازمان یا به حفا واحد و یا حفای سازمان و یا در صورت جرم نظامی بودن به سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مربوطه شکایت کنید و در صورت جرم عمومی به دادسرای عمومی و در صورت جرایم خاص عمومی به دادگاه مربوطه شکایت کنید