مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک از طرف خریدار

با عرض سلام
حدود 4 سال پیش ملک روستایی را به صورت قولنامه دستنویس به مبلغ 100 میلیون تومان فروختیم و همان زمان ثمن معامله را به طور کامل دریافت کردیم و ملک را در اختیار خریدار قرار دادیم. ولی خریدار پس از دو هفته پشیمان شد و اظهار داشت کف ساختمان نمناک است و ما به عنوان فروشنده پذیرفتیم که معامله فسخ شود و مبلغ به وی بازگردانده شود. ولی خریدار از دریافت مبلغ معامله امتناع کرد و ملک را نیز تحویل ما نداد و جهت انتقال سند نیز در محضر حاضر نشد و اظهار داشت تردید دارد. حال پس از 4 سال وی درخواست فسخ معامله دارد و ادعا میکند که براساس تورم ارزش پول وی اکنون 700 میلیون تومان است و خواستار اعطای این مبلغ از طرف ما به وی می باشد. حال با این اوصاف آیا قانونا ما موظف به پرداخت خسارت به وی هستیم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
در صورت فسخ قرارداد ، اصل مبلغ باید مسترد گردد