مشاوره حقوقی رایگان - شکایتی از بنده شده که نیاز به مشاوره دارم

سلام بنده، در تاریخ حدودی 19/6/96با یکی از همشهری هام، به دلیل اینکه با نقشه قبلی میخواد منو به عنوان مفعول در لواط به کار بگیره، درگیر شدم، خلاصه با آجر زدم تو صورتش، و اصلا یه قطره خونم از دماغش نیومد، اصلا بیمارستانم که رفته بود بستری نشد و حتی اتل بندی هم نداشت، حالا بعد شش ماه یه ابلاغیه اومد، درخونمون من نرفتم، و شاکی من تو درخواست قبلی ام ذکر کردم که یک آدم شیشه ای، و توهمی(لقبیه که همه شهر میگن)، از طرفی هم هیکلش سه برابر هیکل من بود، حالا یه سوالم اینه که من نرفتم دادسرا، اگه به قاضی بگم من اون موقع یه مصرف کننده قرص دراگون بودم که با تهدیدهایی که شاکی ام و از اطرافیان به نقل از شاکی به من میرسید منم ترسیده بودم نیومد خوب جوابیه؟ 2اینکه شاکی از طریق یکی از رفیقای مشترک بنده و شاکی، دوباره طرح آشتی درست کرد و از طرفی چه پیامکی و چه از طرف دیگران به من برای رضایت دادن پیشنهاد لواط میداد و اگر هم با مخالفت من روبه رو میشد باز به طرق عرض شده در سطر بالا یا پیام یا از طریق کسی منو تهدید به پیگیری شکایت و یا بدتر از اون به زور لواط انجام میده، تهدید میکرد، که این سوالم اینه با توجه به مدارکم و دقیق بودن حرفهای بالا به نظر شما بگم به حکم شرع از خودم دفاع کردم قاضی منو تبرعه میکند؟ خیلی ممنون میشم ازتون لطف کنید پاسخ بدید.

پاسخ ها :

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

مسلما بروید دادسرا و از خودتون دفاع کنید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، قبل از مراجعه به دادسرا حتما به وکیل مراجعه کنید چون هر جمله از دفاعیات شما ممکن است به ضررتان تمام شود.