مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با عرض سلام .. سوال در مورد اینکه ایا سندی که بعد از فوت پدر به صورت شش دانگ بنام فرزند صغیر شده قابل توقیف است. در صورتی که پدر در زمان حیات معامله انجام داده باشد ولی بعد از فوت ایشان طرف مقابل به هر دلیلی اعلام بطلان معامله نماید و بخواهد از طریق توقیف سهم الارث وراث به پولش برسد.

پاسخ ها :

انتقال ملک قبل از فوت به یکی از ورثه توقیف ملک منتقل شده به یکی از ورثه بطلان معامله توقیف سهم الارث وراث توقیف ملک ارث