مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

سلام
برادرم بعد از فوت پدرم مبایعه نامه ای بدون تاریخ ارائه داده که دو دانگ مغازه را از پدرم خریده و پدرم مدعی شده مبلغ را کامل دریافت کرده. این مبایعه نامه در برگه سنتی در بنگاه با حضور دو شاهد بدون تاریخ و اشتباه در مبلغ معامله نوشته شده است. مثلا مبلغ شش دانگ یک میلیارد و چهارصد و نود و پنج میلیون تومان می باشد و مبلغ دو دانگ چهارصد و هشتاد میلیون تومان ذکر شده است. و همچنین یک فقره چک سفید امضاء پدرم که قبلا پیشش بوده را به مبلغ شش میلیارد تومان بازنویسی کرده و توسط فرد سومی برگشت زده و فرد مذکور تقاضای توقیف اموال را داده است.
حال با توجه به این که وضعیت پول دریافتی پدرم از بابت فروش دو دانگ مغازه مشخص نیست و در جایی ذکر نشده و همچنین چک مذکور زمان و جنس خودکار امضاء با متن چک مطابقت ندارد و مشخص نیست که این فرد بابت چه معامله ای این چک را دارد؛ آیا می توان بر علیه آن ها شکایت کرد و ملک فوق را توقیف کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بله حتماً شکایت کنید و ادعای جعل مطرح نمایید کارشناس خط اسناد را بررسی و تاریخ تحریر را تشخیص خواهد داد