مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار ساختمان

برای سفت کاری ساختمان با یک نفر بعنوان پیمانکار قرارداد بستم و برابر قرارداد پول را پرداخت کردم با توجه به اینکه مدت قرارداد یک ماه و نیم بود و الان بیش از پنج ماه گذشته، فقط فونداسیون اجرا شده و مابقی کارها باقی مانده هرچه تماس میگیرم پاسخ نمی‌دهد لطفاً راهنمایی کنید ضمناً در متن قرارداد قید شده در صورت تاخیر در انجام پیمانکار موظف به جبران خسارات می باشد اما مبلغی قید نشده است

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام میتواند الزام وی به انجام تعهدات و خسارت تاخیر را مطالبه کنید ، ابتدا برای وی اظهر نامه ای در این خصوص ارسال نمایید.