مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انجام تعهدات پیمانکار

سلام، خسته نباشین .
ما برای ساختن خونمون پیمانکار گرفتیم؛ و قرارداد پیمانکاری هم داریم. امضا شده توسط هر دو طرف، تاریخ شروع و پایان هم نوشته شده است. مبلغ 70 میلیون به حساب پیمانکار واریز شده است. الان که به تاریخ پایانی کار چیزی نمونده، ایشون برای ما کاری نکردن، اصلا ساختمون رو شروع نکردن کلا و پول رو به ما نمیدن.
ما باید چکار کنیم؟ آیا پولمون رو می‌تونیم پس بگیریم؟
این پیمانکارمون هم میگن پول ندارن برگردونن.
الان می‌خواییم خودمون کار رو شروع کنیم، اما میگن بعدها این پیمانکاره میگه من انجام دادم این کارها رو.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
الان که یک ماه مونده به تموم شدن قرارداد. یعنی دستمون هیچی رو نمیگیره؟