مشاوره حقوقی رایگان - سوالات حکم رشد

سلام من دختر 17ساله از هستم که پدرم با ضرب و جرح من و مادرم و خواهرانم را از خانه بیرون کرده و الان طبق کارهای اداری دادگاه حکم رشد میخاد و من حتی برای ازدواج هم حکم میخام
و الان نگرانم که تا هفته بعد در دادگاه چه سوالاتی پرسیده می‌شود که من رد نشوم و قبول شوم

پاسخ ها :

توحيد  اكبري

توحيد اكبري :

استان :

باسلام ....حکم رشد مربوط به تصمیمات اقتصادی میشه ...قطعا قاضی دادگاه از شما در مورد خرید یا فروش اموال و رفتار عقلایی در مواجهه با این مسائل از شما پرسیده میشه فی المثل می پرسن که 50 میلیون پول نقد داشته باشید با پولتون چه کاری انجام میدین ...پاسخ عاقلانه تون باید یا سپرده در دادگاه همراه با سود و یا خرید طلای دسته دوم ،باشه .

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

یعنی الان باید سوالهایی که قاضی میخواهد بپرسدرا در اینجا ذکر کنیم؟؟

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

حکم رشد در خصوص امور مالی واجد اهمیت هست
این تشخیص توسط دادگاه و پزشکی قانونی صورت می پذیرد و اگر فرد واقعا صلاحیت داشته باشد و از اهلیت برخودار باشد، به او حکم رشد می دهند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
اغلب درخصوص رشد جسمي و جنسي و اداره امور اموال و مسائل مالي سوال مي شود
همينطور علت و انگيزه طرح اين درخواست از دادگاه تحقيق مي گردد

حسن  جرفي

حسن جرفي :

سلام
در حکم رشد معمولا در مورد تصرفات مالی سئوال می کنند مثلا سئوال مانند در صورتیکه مبلغ صد میلیون تومان به شما بدهند با آنها چه کار می کنید ؟ جواب شما ملاک تشخیص رشد شما می باشد که باید در جواب بگوئید با آنها سرمایه گذاری می کنم در بانگ یا در بورس یا وسایل خانه بخرم یا ماشین و...