مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه کاری برای کارگر

سلام من کارگر هستم. حین کار برای شرکت گاز افتادم و مچ دست راستم از چند ناحیه شکست. جراحی کردم و پلاتین گذاشتن برام و دوتا از انگشت هام هم از کارایی شون کم شده. هم بیمه تامین اجتماعی هستم هم شرکت گاز با بیمه تجارت‌ نو قرارداد داره.
میخواستم ببینم آیا هر دو بیمه شامل من میشه؟ اگر بله بیمه تامین اجتماعی بابت چی و بیمه تجارت‌ نو بابت چی به من دیه میدن؟ چقدر بیمه بهم تعلق میگیره؟ آیا فقط هزینه بیمارستان و بیکاری رو به من میدن؟ یا به دستم دیه از کار افتادگی تعلق میگیره؟ آیا باید شکایت کنم یا خودشون بیمه رو بهم میدن؟

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ بیمه مضاعف به شخص تعلق نمی گیرد و صرفا از یک شرکت بیمه حق مطالبات دارید.