مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی کارگر

سلام محترم جناب وکیل وقت بخیر اینجانب ... 7سال دریک کارخانه کارمیکنم در حین کار دچار حادثه شکستگی لگن شدم دکتر تایید کرده قانون پزشکی هم تایید کرده حالادیه به من تعلق میگیرد یا خیر؟ جواب سربالا کارفرما تو گوشی ام ضبط شده.

پاسخ ها :

دیه آسیب دیدگی کارگر دیه حادثه کاری برای کارگر دیه حادثه کاری حادثه کاری دیه کارگر کارفرما