مشاوره حقوقی رایگان - ادعای نفروختن خودرو

شخصی(خریدار) در دادگاه حقوقی با توجه به مبایعه‌نامه و فیش واریزی از شخص فروشنده شکایت الزام به تنظیم کرده و فروشنده اقرار کرده است بابت خودروی مورد شکایت فلان مبلغی طلب دارد، یعنی فروخته است و محکوم هم شد. داخل متن رای حقوقی این اقرار نوشته شده است ولی نتوانست سند بزند چون ماشین رو قرض گرفته بود. مالک نبود خریدار رفت شکایت کیفری فروش مال غیر کرد. با توجه به اقرار در دادگاه حقوقی بابت فروش ماشین الان نزد بازپرس میگوید من ماشینی نفروختم و مبایعه‌نامه بین ما برود کارشناسی خط چون برای این ماشین نیست، ولی بازپرس کیفرخواست بر علیه‌ش صادر کرد و سوءنیت برا‌ش ثابت شد. دلایل گواهی گواهان و رای‌های صادره حقوقی، الان کدام مورد برای قاضی دادگاه بدوی ارجحیت دارد؟
سوال اقرار فروش خودرو با تمام مشخصات در دادگاه حقوقی تایید فروش خودرو برای قاضی کیفری هست؟جدای از فیش واریزی و مباعینامه؟

پاسخ ها :

ادعای نفروختن خودرو فروش مال غیر خودرو معامله خودرو خودرو