مشاوره حقوقی رایگان - وصیتنامه برای تقسیم ارث

سلام: من پدری هستم با 4 فرزند دارای یک پسر و سه دختر، قبل از مرگ می خواستم خانه ای که دارم بین فرزندانم به طور مساوی تقسیم کنم و فرقی بین پسر و دختر نگذارم و آنها سهم مساوی داشته باشند، البته ابتدا می خواهم پس از مرگ صاحب اموالم همسرم باشد و اگر ایشان هم در قید حیات نبودن همه چیز به طور مساوی بین فرزندانم تقسیم شود آیا این وصیتنامه شدنی هست و چگونه و از چه روشی باید اقدام کنم، ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، وصیت به زیاده بر ثلث نافذ نیست مگر تمامی وراث متناسب با سهم الإرث خود نسبت به زیاده ، وصیت نامه را تنفیذ و آنرا اجازه دهند . طریق قانونی دیگر در زمان حیات ، برقراری حق انتفاع عمری نسبت به اموال خود برای هر یک از فرزندان و همسرتان است . ضمن اینکه خداوند باریتعالی در قرآن و دین مبین اسلام ، فروض سهم الإرث همه افراد بشر را اعم از اولاد ، والدین ، زوجه و ... با عدالت مطلق خویش مشخص و معین ساخته و نیازی به تغییر آن از سوی آحاد بشر و بندگان نیست !

پرسشگر :

ممنون از پاسخگویی اما پاسخ با استفاده ار عبارت حقوقی داده شده می شود ساده تر بیان شود ، ممنون

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در خصوص این کار بهتر است ابتدا جوانب کار را در نظر بگیرید که بعدا مجبور به مراجعه به محاکم جهت ابطال تصمیمتان نباشید، شما می توانید اموال خود را به صورت صلح معلق به فوت، به همسر و فرزندانتان منتقل نمایید.و در ضمن آن شروطی قرار دهید که از اختلافات احتمالی در زمان حیات تان و پس از آن جلوگیری به عمل آورد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این‌کار حضرت عالی بیم مناقشه می بینم لطفا حتما با وکیل موضوع را به صورت حضوری مطرح نمایید