مشاوره حقوقی رایگان - امکان اظهار شهود در تجدید نظر

دو سال پیش یک واحد آپارتمان فروختم که قرار شد در سه قسط زمان قولنامه و زمان تحویل و زمان سند وجه را دریافت کنم که خریدار فقط قسط اول را پرداخت و مابقی در زمان تحویل پرداخت نکرد که من با دو اظهارنامه ثمن معامله را درخواست کردم ولی جوابی نداد. بعد شکایت کردم و در دادگاه بدوی ادعا کرد که خانه آماده نبوده و شهود آورد که آنها از آماده نبودن خانه را تایید نکردند و گفتند خانه را ندیدند و شاهد من آماده بودن را تایید کرد. و حکم دادگاه به نفع من صادر و محکوم به پرداخت وجه التزام و ثمن معامله شد. حال درخواست تجدید نظر داده و خواسته شاهد دیگری بیاورد آیا میتواند شاهد بیاورد و اینکه من هم میتوانم شاهد دیگری ببرم

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به نظر دادگاه تجدید نظر قرار استماع اظهارات شهود را صادر نخواهد کرد چونکه قبلا به آن در دادگاه بدوی پرداخته شده ، لذا بر فرض پذیرش شما نیز می تونید جرح شهود انجام بدید.