مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام مادرمان در تصادف فوت شده و 7نفر وارث دارد الان موقع دریافت دیه هست. اگر1نفر از وراث جهت تکمیل مدارکی که میبایست به بیمه ارسال شود. در اجرای احکام حضور نیابد ایا دیه اش قطع میشود؟ ایا حضور بقیه وراث کافی نیست؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

هرکسی باید برای دریافت سهم خودش به اجرای احکام مراجعه کند.در غیر اینصورت سهم ورثه ای که مراجعه نکرده در صندوق دادگستری بصورت امانت خواهد ماند.ولی اگر شخص مذکور بطور کل رد ترکه نماید سهم وی به سایر ورثه پرداخت خواهد شد.