مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام بنده برج 2 امسال تصادف کردم در ماشین دو نفر دیگه ام بودن که صدمه دیدن ما در حال سبقت بودیم که یک ماشین پیچید جلومون و نتونستیم ماشین و کنترل کنیم و تصادف کردیم پلیس در صحنه آمد ولی آمبولانس نه چون در جاده بودیم اون دو نفر که در ماشین صدمه دیدن به همراه یک ماشین به بیمارستان رفتن و بعد شکایت کردیم الان در پرونده گزارش پزشکی قانونی و کروکی موجود هست الان برای من پیام اومده برای دفاع از اتهام انتسابی خاستم بدونم یعنی و چرا و چی میشه؟؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

روند کار به این صورت میباشد.در هر حال چون شکایتی مبنی بر تصادف جرحی علیه شما مطرح شده باید برای پاسخگویی در دادسرا حاضر شوید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

می توانید قبل از موعد یا خودتان یا توسط وکیل از موضوع اتهام کسب اطلاع کنید و از محتویات پرونده رونوشت تهیه کنید.مثلا اگر در احضاریه نوشته شده ظرف مهلت پنج روز حاضر شوید شما می توانید روز دوم یا سوم تشریف ببرید و تقاضای کسب اطلاع از اتهام وارده کنید اما قبلش بگویید که صرفا به منظور اطلاع از اتهام و ادله و مستندات پرونده حاضر شدید و قصد پاسخگویی به اتهام وارده را در حال حاضر ندارید.