مشاوره حقوقی رایگان - داوری مرضی الطرفین

سلام و درود فراوان.
در یک قرارداد خصوصی که طبق ماده 10 قانون مدنی تنظیم شده است طبق توافق طرفین قرارداد در یک بند آن دو نفر داور مرضی الطرفین تعیین شده اند که خود این دو داور جز طرفین قرارداد هم هستند. آیا این موضوع که تعداد داوران زوج می باشد و هر دو داور جز طرفین قرارداد نیز می باشند باعث ابطال شرط داوری نیست؟ و اگر باعث ابطال شرط داوری می باشد مرجع رسیدگی به اختلافات در مورد قرارداد کیست؟ ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر داوران انصراف دهند از طریق دادگاه می توانید اقدام کنید .