مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام کارشناس محترم ! وقت بخیر و خسته نباشید ! نظریه نهایی پزشکی قانونی صدمات ناحیه گردن شامل شکستگی مهره های 6 و7 گردن و دررفتگی در سطح مهره 5 و6 گردنی می باشد که تحت عمل جراحی تثبیت با وسایل ارتوپدی قرار گرفته است .
لذا بدینوسیله گواهی 9478 به شرح تکمیل می‌گردد . صدمات فوق الذکر در وضعیت قابل قبول ترمیم یافته است . مشمول ارش به میزان 14 درصد دیه کامل می‌گردد. ارش آسیب نسوج نرم اطراف شکستگی به میزان 25 درصد دیه کامل تعیین میگردد. لطف می کنید راهنمایی کنید مبلغ دیه چقدر است ؟ تشکر از زحمات جنابعالی بعد خده بیمه گفت 49 یا 51 درصد دیه تعلق میگیره امروز رفتم 41 درصد زده به چه حسابی گفته 51 درصد و الان 41 زده

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام
مبلغ دیه شما جمعا 105300000 تومان است به اینصورت که 14% دیه کامل برابر است با 37800000 تومان و 25% دیه کامل هم 67500000 تومان می باشد.