مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

باسلام و خسته نباشید. بنده فروردین ماه 98 یه اپارتمان خریداری کردم و آذرماه هم فروختم اما حالا یه اظهارنامه اومده در خونم که ثمن معامله پرداخت نشده!!! درصورتی که حتی توی مبایعه نامه هم نوشته شده که من پول خونه رو نقدا بهش پرداخت کردم. حالا من چجوری میتونم ثابت کنم که من پول این اقا رو دادم؟؟ باتوجه به اینکه اون مشاور املاکی که توش قولنامه نوشتیم دوست اون اقاست و میخواد شهادت
دروغین بده که من هیچ پولی ندادم بهش موقع نوشتن قولنامه.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید قولنامه مطالعه گردد.شما پول را به چه صورتی پرداخت کردید؟

پرسشگر :

من نقدا پرداخت کردم، 100میلیون همون روز اول و 50 تومن رو فردای اون روز.

عادل بابایی

عادل بابایی :

100 میلیون نقدا ؟؟ غیرمعمول است و کار را سخت میی کند بهتر است وکیل بگیرید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

شما یا باید رسید وفیس پرداخت داسته باسید یا شاهد درپرداخت .

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام باتوجه به فرایندالکترونیکی بانکها,کدام عقل سلیم قبول میکند که 100میلیون پول رانقدا به مشاوراملاک بیاود وکدام فروشنده عاقلی قبول می کند که 100میلیون پول را نقدا تحویل بگیرد یک شبانه روز بنشیندتا آن را بشمارد وکدام بانک این مقدار پول راتحویل می گیرد وکدام تحویلدار بانک وقت شمارش آن رادارد.صرف نوشتن در مبایعنامه دلیل برپرداخت نقدی نیست.وهیچ عقلی ادعای شما راقبول نمی کند.اکه پرینت حسابت گواهی کند که درهمان تاریخ این مبلغ رانقدا دریافت ودرهمان روز یا روزهای بعدی بهمان مقدارپول بحساب های ایشان واریزشد میشه حرف شما را ثابت کردوالا خیر.

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

موضوع کاملا تخصصی است و بهتر است وکیل بگیرید