مشاوره حقوقی رایگان - ندادن مهریه و حق و حقوق زن

با سلام میخوام زنمو طلاق بدم و نمیخوام مهریه و حقوقشو بدم اون توی خونه هست و من لوازمم رو بردم منزل مادرم یعنی منزل مشترک ترک کردم و خانمم توی خونه ای هست که اجاره کردم هرچی میگم برو از خونه نمیره چیکار کنم بتونم راحت طلاقش بدم و مهریه ندم بهترین کار چیه ممنونم و اون چه کاری میتونه بکنه که به ضرر من باشه حتی مهرشو اجرا نذاشته

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.عمل شما غیرشرعی وغیرقانونیست.اگرقصد طلاق داریدبایدتمامی حق وحقوق همسررابپردازید.اگرایشان حقوق خودرا اقدام کند شما هم جنبه کیفری وهم حقوقی دچارمشکل جدی میگردید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تا زمانی که طلاق صورت نگرفته شما نمی توانید او را از منزل متعلق به شما بیرون کنید