مشاوره حقوقی رایگان - مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه

اینجانب در اسفند 1400 محکوم به پرداخت مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان به علاوه تاخیر تادیه طی رای داوری گشته ام که با ارائه دادخواست ابطال رای داوری پرونده تا بهمن 1401 و صدور حکم ابطال رای داوری به طول انجامید سپس با تجدیدنظرخواهی طرف شاکی حکم دادگاه بدوی نقض و رای داوری دائر گردید.حال عملیات اجرایی با اجرائیه سال قبل شروع شده و مبلغ محکومیت به علاوه تاخیر تادیه دومیلیارد و دویست میلیون تومان مقرر گشته است .میخواستم بدانم آیا اینکه پرونده در طول این مدت در حال رسیدگی بوده و دو حکم متضاد طی رسیدگی صادر گشته آیا خسارت تاخیر تادیه باید از زمان صدور رای داوری محاسبه شود یا بعد از قطعیت حکم در دادگاه تجدید نظر؟
ضمنا در صورت امکان چه راه حلی جهت اعتراض به تاخیر تادیه پیشنهاد می‌دهید.با تشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه یا قطعیت حکم قابل مطالبه است