مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 134 و بیمه غرامت

باسلام. بنده فراگیر اموزشی درجه داری سپاه هستم دوماه پیش در دوره صخره نوردی سقوط کردم. مهره کمر و مچ دستم شکسته و آسیب نخاعی دارم. آسیب نخاعی باعث بی حسی پاهام شده ولی دکتر گفته خوب میشه. الان سوالم اینه کمیسیون 134جانباز میزنه معلول میزنه یا چی میزنه برام. و چطوری باید برای بیمه غرامت اقدام کنم. و ایا درصد بیمه غرامت همان درصد کمیسیون 134 هستش یا فرق داره
ممنون میشم اگه جواب بدین. تشکر
اجرکم عندا...

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما معلول حین خدمت محسوب میشوید نه جانباز ، درکمیسیون کارشناسان درصد تقصیر شما و یا مقصر را مشخص و مشمول دریافت غرامت میشود ، واگر از کار افتاده بشوید باید مستمری هم پرداخت بشود