مشاوره حقوقی رایگان - بیمه غرامت سرباز سپاه

سلام بنده در تاریخ 31/3/1397 در حین مراجعه به پادگان بر اثر لیز خوردگی موتور دچار آسیب دیدگی شدم. مچ دست راستم 3 تا بخیه خورد و تاندون مچ دست راستم کشیده شد. کمیسیون 134 به عنوان معلول حین خدمت رای دادند. وقتی به بیمه برای دریافت بیمه غرامت مراجعه کردم کمسیون پزشکی برای من 0 درصد زده. میگن الان خوب شدی اگه از کارافتادگی داشتی بهت بیمه غرامت تعلق میگرفت. واقعا اینجوریه؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با توجه به نطزیه کمیسیون پزشکی غرامت به شما تعلق نمیگیره . چون مصدومیتی در شما به وجود نیومده که باعث نقصی در شما بشه