مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری در تصادف

سلام.من با خودرو خودم داخل شهر به جدول کوتاهی برخورد کردم و ماشین واژگون شد و حدود 150 تومن خرج برداشت.در صورت جلسه 110 اومده که جدول فاقد علائم بوده.ماشین های زیادی با اون جدول برخورد داشتن و بلاخره جدول رو جمع کردن.
آیا میتونم شکایت کنم و مدعی خسارت بشم؟
چقدر احتمال داره شکایت به نتیجه برسه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به شکایت اقدام نمائید و هزینه خسارت به بار آمده را مطالبه بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید ابتدا تامین دلیل انجام دهید سپس دادخواست بدهید