مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت همسایه بر حیاط

با سلام
بین ما و همسایه یک کانال یک متری وجود دارد که در زمین ما می باشد،همسایه ما به جز حق آب پشت بام حقی در این کانال ندارد
دیوار حیاط خلوت همسایه طوری ساخته شده که راحت حیاط ما دیده میشه و همسایه مزاحمت ایجاد میکنه که چون کانال هست دیوار حیاط خلوت بلند نمیکنم آیا میتونم ازش شکایت کنم و نتیجه برسم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید. کارشناس موقعیت ملک را رویت و در صورت اثبات ادعای شما میتوانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بابت مزاحمت که می‌بایست تامین دلیل انجام شود مشخص شود که آیا مزاحمت وجود دارد یا خیر اما اگر جزو ملک شما می‌باشد می‌توانید اقدام نمایید