مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت همسایه بر حیاط

سلام وقت بخیر؛ 1- آیا همسایه بنده که کنار هم منزل شمالی داریم می تواند روی حیاط خود به اندازه 20 متر بهارخواب بزند که مشرف بر داخل حیاط من می باشد؟ 2- چرا شهرداری نمی تواند جلوی این ساخت و ساز غیر مجاز را بگیرد که باید به قانون قضایی مراجعه بکنیم وقت زمان زیادی می برد؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

از طریق واحد تخلفات شهرداری منطقه پیگیری کنید

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اولا شهرداری چرااقدام نمیکند یا اجازه دارد که باید شهرداری جوابگوباشد شما میتوانیدبه شهرداری معترض شوید
ثانیا درقانون بالکن نیامده ولی پنجره آمده که شما میتوانید قسمتی که مشرف هست را استتار نمایید به عبارتی میتوانید جلوی دیداورا بگیریدبابالا بردن دیوار یاوسیله دیگر