مشاوره حقوقی رایگان - تخلف شهرداری

سلام، خونه ما بیست سانت توی زمین مجاور ساخته شده،، مجوز ساخت و نقشه و همه توسط شهرداری اونموقع موجوده،، الان دستور تخریب خونه ما را دادند بخاطر بیست سانت،، قصوری که شهرداری مرتکب شده لطفا راهنمایی کنید بنده حقیر را لطفا کمکمان کنید،، با پول کارگری هشت نفر این خونه را ساخته ایم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در این خصوص نباید حکم به تخریب داده بشود، باید به رای صادره اعتراض کنید