مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام ما پنج برادر سه خواهر هستیم که همگی ازدواج کردن و بچه دارن به جز من.. یکی از برادرام که یه 5سالی از من بزرگتر است ازدواج نکرده. و پدر مادرم در قید حیات نیستن..منو یکی از برادر بزرگترم حدودا 15 سال باهم شراکت ساختمان سازی داریم که کل اموال 3 دانگ 3دانگ میباشد.که ما دوتا برادر از صفربا پولی که خودمان داشتیم شراکت کردیم .من 2سال که ازدواج کردم بچه ندارم وبردارم که از من بزرگتره هنوز ازدواج نکرده میخواستم بدونم اگر خدایی نکرده برادرم فوت کنن ارث ایشان به کی میرسه یا اینکه من فوت کنم ارثم به کی میرسه..ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما فوت کنید اموال شما به همسر و فرزندتان می رسد اگر فرزند نداشته باشید به همسر و خواهر و برادرتان می رسد.