مشاوره حقوقی رایگان - سند در رهن وزارت علوم

سند اینجانب در رهن وزارت علوم برای گرفتن ارز دولتی در سال 65 برای یکی از اقوام می باشد. ایشان چند سال بعد اتمام تحصیل در خارج از کشور فوت نموده اند. سند اینجانب در گروه وزارتخانه در ازای مبلغ 5 میلیون ریال می باشد و وزارتخانه در حال حاضر برای فک رهن طلب مبلغی بسیار بالا برای مابه التفاوت ارز دولتی و آزاد آن زمان نموده اند. راهنمایی بفرمایین چه اقدامی باید انجام دهم ؟
متشکرم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

ابتدا با ارسال اظهارنامه ایی سند را مطالبه کنید سپس با طرح دادخواست سند خود را مسترد نمایید