مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد یکساله

سلام. کارمند انتشارات هستم با قرارداد یکساله.تاریخ انتهای آخرین قراردادم آذر99 است و پاره وقت هستم. بیمه نیز نیستم. کارفرما تصمیم به تعدیل نیرو گرفته. با توجه به اینکه چندماه تا انقضای قراردادم باقیمانده، از نظر حقوق ماههای باقیمانده، سنوات و عیدی از چه حقوقی برخوردار هستم؟ کارفرما معتقد است که چون نیمه وقت هستم، سنوات به من تعلق نمی گیرد. سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سنوات به شما تعلق می گیرد و اگر اخراج کنند باید سنوات را معادل 45 روز پرداخت کنند