مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام اینجانب ضامن وام شخصی شده ام
وباتوحه به عدم پرداخت وام گیرنده تا کنون حدود26میلیون تومان ازحسابم برداشت شده و از اول آذر دو میلیون در حساب دارم وچهار قسط پرداخت نشده عقب است.بانک بدون برداشت و بدون نامه برای کسر از حقوق،از اینجانب شکایت کرده اگر قبل از تشکیل دادگاه اقساط عقب افتاد حدود ده میلیون است واریز کنم باز محکوم میشوم یا نه
باتشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت پرداخت محکوم نخواهید شد �ا نیز می‌توانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وام گیرنده ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت پرداخت از جانب شما و تشکیل جلسه دادرسی، با فرض اینکه خسارت تأخیر تأدیه در ردیف خواسته قید نشده باشد دادگاه حکم به بی‌حقی طرف مقابل صادر خواهد نمود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله
درخصوص اقساط پرداخت شده از حساب تان میتوانید علیه وام گیرنده اقدام به طرح دعوی نمایید