مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط وام رسالت

باسلام
درصورتی پرداخت وام دو قسط عقب بیفتد آیا برای ضامن مشکلی پیش خواهد آمد یا جریمه ای شامل حال وام گیرنده می شود .وام بانک رسالت

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله حساب حقوقی ایشان مسدود می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر بانک رسالت سود نمیگیرد صرفا کارمزد می‌گیرد بنابر این جریمه ای که شامل شود بسیا ر ناچیز است اگر اقساط عقب بیفته تا دو قسط صرفا تماس میگیرن با ضامن این مسئله را گوشزد می‌کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا به شما اخطار پرداخت داده می‌شود و در صورت عدم توجه شما، حساب ضامن مسدود خواهد شد و از محل ضمانت برداشت صورت می‌گیرد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در صورت عدم پرداخت توسط وام گیرنده ضامن باید پرداخت کنه بعلاوه دیرکرد ....

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جریمه دیرکرد شامل حال وام گیرنده می‌شود

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر فعلا مشمول جریمه است اگر ادامه پیدا کند ضامن نیز مسئولیت خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد
به بانک مربوطه مراجعه فرمایید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام شابد از حساب ایشان کم شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً جریمه تعلق خواهد گرفت و ضامن نیز با مشکلاتی روبرو خواهد شد