مشاوره حقوقی رایگان - ادغام حکم

با سلام
اینجانب دو سال پیش به جرم حمل مشروبات الکلی خارجی به میزان 22 بطری و یک لیتر مشروب دست ساز محکوم شده ام
ولی مشروبات الکلی خارجی به دادگاه انقلاب رفت و مشروبات الکلی دست ساز به دادگاه کیفری 101 جزایی سابق رفت و هر کدام جداگانه حکم داده اند که در یک زمان و مکان این جرم اتفاق افتاده است برای مشروبات الکلی خارجی یک سال محکوم شده ام و جزای نقدی پرداخت کرده ام و در ضمن یک سال حبس را کشیده ام و دوران محکومیتم سپری شده است ولی برای یک لیتر مشروب الکلی دست ساز شش ماه حبس هفتاد و چهار ضربه شلاق و پرداخت جریمه نقدی محکوم شده ام حال چگونه میتوانم این دو حکم را ادغام و تجمیع کنم و در ضمن از خرید فروش مشروبات الکلی تبرعه شده ام

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اجرای احکام حکمی که تاریخش جدید تر است درخواست تجمیع بده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما لایحه سالید که این دو حکم موضوعش یکی است درخواست تجمیع بدهید